Zeleo bih da kazem da se bezveze "baca drvlje i kamenje" na suse i multimediju i tra lala kad suse nikad nije ni dolazio sa nekim enkoderima i td .A to je jos i bolje jer mozes da ih dodas kako oces ti.Dosta je dodati w32codecs i mozemo gledati razne formate video fajlova (skoro sve sto je stvarno coveku potrebno).Ni drugi distroi nedolaze sa neznam cime i dodaju poneki p2p program da zapale masu i popune prazninu
Znate kako sam poceo da se zanimam sa linuxom.Dobio sam suse 7.1 instalacioni disk sa PC pro mesecnim novinama na koje sam bio pretplacen.
To je bilo davne 2001 godine.Tada nisam imao mnogo vremena da koristim pc i kada sam pocetkom 2003 poceo opet da se zanimam kompijuterom milenijum koji sam tada koristio se slogirao zbog nekog dll-a.Na srecu sam napipao taj disk suseta i instalirao na kraj harda.Iz suse-a sam popravio milenijum i poceo sam da se zanimam u linuxu citajuci help i how to i td.
Ta distribucija je bila lepa i imala je kde 2.Mogao sam da slusam mp3,ogg i wav a od video fajlova samo nekompresovani avi

.I moja keva je volela mahjong da igra i td.
Imala je yast koji nije bio mnogo razlicitiji od danasnjeg.Volim yast bas je genijalan (lame zar ne)

Pazi sad filozofsku misao:
SuSE je u svetu operativnih sistema (ne samo linuxa) ono sto je mercedes u svetu automobila