|
Ljuba
|
 |
« poslato: 07 Август 2007, 23:22:55 » |
|
Dakle, ova live distribucija, stara nekoliko dana prilicno obecava.. Poseduje Installer pa moze da se nabaci na HD. Za vise informacija: http:mirbsd.de Nisam navikao da koristim ovaj Browser Lynx pa ne znam kako ce ovaj txt da ispadne! Ako ispadne kao pikasova slika - izvinjavam se!
|
|
|
|
|
marelli
Volumass
Hero Member

Van mreže
Pol: 
_Shake_The_Universe_
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 07 Август 2007, 23:26:04 » |
|
A ja taman da pitam kakav je to OS,kad ono ti ,,,, Odo' da ga skinem! 
|
"If 386BSD had been available when I started on Linux, Linux would probably never had happened." Linus Torvalds "UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." www.bsdserbia.org
|
|
|
|
Ljuba
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 07 Август 2007, 23:40:46 » |
|
Uf! Laknu mi .... Onaj Lynx zamara - sve pomocu strelica.... :  Dakle, Verzija je MirOS#10RC3. Malo sam zabrljao sto se tice adrese ali nacice onaj ko trazi! : 
|
|
|
|
|
marelli
Volumass
Hero Member

Van mreže
Pol: 
_Shake_The_Universe_
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07 Август 2007, 23:50:46 » |
|
Nema ga na distrowatch.com! 
|
"If 386BSD had been available when I started on Linux, Linux would probably never had happened." Linus Torvalds "UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." www.bsdserbia.org
|
|
|
|
Ljuba
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08 Август 2007, 07:49:23 » |
|
Distrowatch nema sve..... Odes na www.mirbsd.org ( moze i preko Google-a ), kiknes na MirOS#10RC3, BitTorrent tracker, skines 2007-08-01 i 386 torrent fajlu, pa onda doticni OS ( mislim da je bz2 ), otpakujes ga, narezes i to je to!
|
|
|
|
|
|
Nightweaver
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 08 Август 2007, 08:29:23 » |
|
Odlican BSD..ali je jos bolji shell koji prave ovi ljud - mksh. Prelepo sredjen stari dobri ksh. 
|
|
|
|
|
Ljuba
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 08 Август 2007, 12:56:55 » |
|
Da, da, pohvalili ga i neki sa stranih foruma..... Ja sam nov u ovoj ( BSD ) oblasti, ranije kao BeOS-ovac, koristio sam povremeno Bash... : 
|
|
|
|
|
marelli
Volumass
Hero Member

Van mreže
Pol: 
_Shake_The_Universe_
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 08 Август 2007, 13:05:50 » |
|
Kakav je BeOS,jel moze on negde da se skine?
|
|
|
|
|
|
marelli
Volumass
Hero Member

Van mreže
Pol: 
_Shake_The_Universe_
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08 Август 2007, 13:30:05 » |
|
Znaci 13 i dalje.... Ne mogu da verujem.
Thanx!
|
|
|
|
|
Ljuba
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08 Август 2007, 13:32:02 » |
|
Za pocetak skini beosovu mladju cerku  Zetu 1.21 Live CD: http://download.freenet.de/archiv_z/zeta_live-cd_7560.htmlInace, BeOS-ov osnovni sajt je: www. bebits.com..... Haiku je, takodje, iz roda BEOS-a - razvoj ide sporo ali u dobrom pravcu.... Poljaci su nesto pravili: HaikuPingwinek - kombinacija Haiku i Linuxa....
|
|
|
|
|
|
LYb
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08 Август 2007, 17:33:39 » |
|
Ah, ima ga i u portage-u app-shells/mksh Available versions: ~28 ~29 ~29g Homepage: http://mirbsd.de/mksh Description: MirBSD KSH Shell Moracu da probam, volim ksh.
|
|
|
|
|
|
Ljuba
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08 Август 2007, 18:57:22 » |
|
Za one koji se budu odlucili da probaju BeOs evo adrese za BeOSDev. Ed: http://www.deved2.com/index.phpp.s. malo skrenusmo sa BSD puta - nadam se da nece da dobijemo po prstima! : 
|
|
|
|
|
|
negovan
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 08 Август 2007, 19:48:09 » |
|
Naravno da neces dobiti po prstima. 
|
Ko ceka taj doceka, ko ceta taj umre cekajuci FREE BSD - the power to set your computer free
|
|
|
marelli
Volumass
Hero Member

Van mreže
Pol: 
_Shake_The_Universe_
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 08 Август 2007, 22:24:08 » |
|
Ko kaze da smo skrenuli sa puta ... ma,neeeeeeeeee 
|
|
|
|
|